Bodysupport


Je lichaam natuurlijk in balans met lifestyle programma Body Support.

Veel mensen willen graag een paar kilo kwijtraken, sportief bezig zijn, een paar kilo aankomen of op gezond gewicht blijven. Wat de reden ook is, met Body Support bepaal je zelf het doel! In 14 weken tijd werk je daar samen met een instructeur naar toe.

Body Support is een Lifestyle programma. Het programma leert mensen op een verantwoorde manier met voeding om te gaan en hen te motiveren. De voedingsadviezen worden persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt de energiebehoefte bepaald. Via de energiebehoefte wordt er een persoonlijke voedingsschema gemaakt.

Body Support helpt bij een optimale stofwisseling. Veel zogenaamde crash diëten, gaan uit van een lage energie inname. Hierdoor raak je snel kilo’s kwijt, maar raakt de stofwisseling op een lag pitje. Zodra je stopt met het dieet en weer meer gaat eten, reageert het lichaam door extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan: het bekende jojo-effect. Body Support leert mensen wat gezonde voeding is en op welke tijdstip je het beste kan eten. Eenmaal onder controle? Dan zul je in staat zijn om zelf een eigen indeling te maken en zal het leven nooit meer uit ‘lijnen’ bestaan.

Body Support leert juist om meer te eten en toch af te vallen!

Body Support:
*  Persoonlijke begeleiding
*  Snel resultaat
*  Verantwoord bezig zijn
*  Meer energie en een goede weerstand
*  Een gezond leven!

Body Support Lifestyle Programma   € 99,-  (alleen in combinatie met een abonnement)


info [at] best-fit.nl (subject: copyright%20website) (Copyright BEST FIT 2019)