Evenementen

BEST FIT is meer dan alleen een sportschool waar je kan fitnessen of groepslessen kan volgen. Gedurende het jaar worden meerdere evenementen georganiseerd waaraan je kan deelnemen. Zo begint het jaar voor een aantal leden met de halve marathon van Egmond, is er in maart meestal het BEST FIT Tennis toernooi, doet een groot aantal leden in juli mee met de Triathlon het Groene Woud, is er in augustus de BEST FIT Familie Fietstocht en in september de fietstrip. In oktober volgt dan de halve marathon van Eindhoven waaraan ook meestal een groep leden van BEST FIT meedoet. In december volgen tenslotte de Kerstworkouts en de Kerstwandeling.

Afgelopen periode heeft corona vaak roet in het eten gegooid waardoor een aantal evenementen niet kon doorgaan. Maar we hopen dat dit vanaf nu voorbij is en dat we met elkaar weer kunnen genieten van sportieve uitdagingen en veel gezelligheid.

Hieronder staan de doorlopende evenementen en de evenementen die al staan gepland.

Mountain Day

Mountain Day

Donderdag 22 september is het Mountain Day bij de SPINNING. Zowel in de ochtend (aanvang 09.00 uur ) als in de avond (aanvang 19.55 uur) kan je lekker te keer gaan om een uitdagende berg te bedwingen. De les duurt 75 minuten: je kan de beklimming extra meebeleven via een groot videoscherm! Hou Facebook en de app in de gaten voor meer info. Boek de les via de App of Grouppoint vanaf 12 september a.s. Ga jij de uitdaging aan?

Kerst Workout
  • December 18, 2022

Kerst Workout

We zitten nog volop in de zomer, maar de datum van de Kerstworkout is al bekend. Noteer 18 december 2022 vast in je agenda. Meer info volgt!