Evenementen

BEST FIT is meer dan alleen een sportschool waar je kan fitnessen of groepslessen kan volgen. Gedurende het jaar worden meerdere evenementen georganiseerd waaraan je kan deelnemen. Zo begint het jaar voor een aantal leden met de halve marathon van Egmond, is er in maart meestal het BEST FIT Tennis toernooi, doet een groot aantal leden in juli mee met de Triathlon het Groene Woud, is er in augustus de BEST FIT Familie Fietstocht en in september de fietstrip. In oktober volgt dan de halve marathon van Eindhoven waaraan ook meestal een groep leden van BEST FIT meedoet. In december volgen tenslotte de Kerstworkouts en de Kerstwandeling.

Afgelopen periode heeft corona vaak roet in het eten gegooid waardoor een aantal evenementen niet kon doorgaan. Maar we hopen dat dit vanaf nu voorbij is en dat we met elkaar weer kunnen genieten van sportieve uitdagingen en veel gezelligheid.

Hieronder staan de doorlopende evenementen en de evenementen die al staan gepland.

Mountain Day

Mountain Day

Dinsdagavond 7 september en donderdagmorgen 9 september is het Mountain Day bij de SPINNING. Zowel in de ochtend als in de avond kan je lekker te keer gaan om een uitdagende berg te bedwingen. De les duurt 75-100 minuten: je kan de beklimming extra meebeleven via een groot videoscherm! Hou Facebook en de app in de gaten voor meer info. Boek de les via de App of Grouppoint. Ga jij de uitdaging aan?

BEST FIT Fietstrip
  • Sep 14, 2021

BEST FIT Fietstrip

Deze staat gepland van 14 september t/m 19 september. De tocht gaat van Best naar Zuid-Limburg. Daarna doen we België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland aan. Het wordt een uitdagende jubileum editie ter ere van het 10-jarig bestaan van BEST FIT op 22 augustus 2021. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Alpe du Best
  • Sep 25, 2021

Alpe du Best

Dit evenement is een samenwerking van BEST FIT en Alpe du Best en vindt plaats op zaterdag 25 september. Er kan die dag worden gewandeld, gefietst (wielrennen) en hardgelopen. Nadere informatie over de planning en inschrijving volgt binnenkort. Hou de datum vast vrij in je agenda!

Kerst Workout
  • Dec 19, 2021

Kerst Workout

We zitten nog volop in de zomer, maar de datum van de Kerstworkout is al bekend. Noteer 19 december 2021 vast in je agenda. Meer info volgt!