Blijf in beweging, blijf BEST FIT

Body support

Wat is jouw persoonlijke doel?

Slimmer Afvallen

Je gaat niet ‘op dieet’, je leert wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig is en geniet van eten zoals het is bedoeld. Als je klaar bent voor verandering en het niet alleen wil doen ga dan samen met je BEST FIT coach aan de slag voor die paar kilootjes minder. Aan de hand van grafieken kan je zien wat je vooruitgang is en hoe snel je vorderingen maakt.

Slimmer In Balans

Het kost je geen moeite, je beweegpatroon, je voeding en tijd voor ontspanning zijn op elkaar afgestemd. Je gebruikt app om snel te schakelen en wordt begeleid door je BEST FIT coach. Je bent in balans met ’n gezonde, afwisselende leefstijl en variatie in je voeding.

Slimmer In Vorm

Voeding en training zijn op elkaar afgestemd, het gaat bijna vanzelf, herstel gaat sneller en je wordt sterker. Je krijgt advies van je BEST FIT coach en je werkt met de eetschema’s die je zelf aan mag passen, in je eigen online omgeving. Bouwen aan je vorm en die vasthouden, want jij wil een blijvend resultaat.

Body Support app

Download ook de Body Support app met jouw persoonlijke account. Daarmee heb je altijd je weekmenu bij de hand en kan je de menu’s nog verder aanpassen. Daarnaast vind je er onder andere een wekelijkse boodschappenlijst, nieuwtjes en een caloriechecker.

De kosten voor Body Support bedragen € 99,00 voor 16 weken, alleen in combinatie met een abonnement. Dit is inclusief intake, metingen, vervolgafspraken en weekmenu’s.

Body Support